Τρίτη 29 Απριλίου 2008

ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Ν.Α.Τ.

Οι μεθοδεύσεις που ακολουθούν οι επίσημοι φορείς των Νοσηλευτών σε σχέση με την Νοσηλευτική Εκπαίδευση είναι τουλάχιστον και επιεικώς απαράδεκτοι.
Η επίθεση που έχουν εξαπολύσει στα Α.Τ.Ε.Ι. Νοσηλευτικής της χώρας είναι άνευ προηγουμένου.
Ήταν γνωστή απο καιρό η επιθυμία Πανεπιστημιακών κύκλων να απομακρύνουν το «εμπόδιο» Α.Τ.Ε.Ι. Νοσηλευτικής και να περιέλθει στα χέρια τους εξ'ολοκλήρου η Νοσηλευτική Εκπαίδευση , δεν πίστευε όμως κανείς οτι θα έβρισκαν ως συμμάχους δικούς μας ανθρώπους.
Δυστυχώς ως καλύτερος σύμμαχος τους αποδεικνύεται η ΕΝΕ και η ΠΑΣΥΝΟ , οι οποίες ως φαίνεται είναι αποφασισμένες να κάνουν δώρο την Νοσηλευτική Εκπαίδευση στον Κο Μπαλτόπουλο και στο ακαδημαϊκό ιατρικό συνάφι.
Τους λέμε λοιπόν πως αυτές οι άθλιες μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν , θα μας βρουν όλους μαζί ενωμένους και διαμηνύουμε προς όλες τις κατευθύνσεις πως Νοσηλευτική Εκπαίδευση δίχως Νοσηλευτές δεν νοείται.
Σας καλούμε όλους να ενισχύσετε αυτήν την προσπάθεια μας , να μην μείνει ούτε ένας Νοσηλευτής Τ.Ε. εκτός Ε.Ε.Ν.Α.Τ όσο πιο δυνατή γίνεται η Ε.Ε.Ν.Α.Τ τόσο περισσότερο θα δυναμώνει και η δύναμη των Νοσηλευτών Τ.Ε.
Την Νοσηλευτική στην Ελλάδα την κάνανε Επιστήμη και της δώσανε κύρος τα Τ.Ε.Ι και οι χιλιάδες απόφοιτοι τους , δεν την έκανε επιστήμη ούτε ο Κος Μπαλτόπουλος ούτε το Ιατρικό Πανεπιστημιακό συνάφι.
Όλοι μαζί για μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ , ΑΥΤΟΝΟΜΗ και ΕΝΙΑΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ.
Ελληνική Ένωση Νοσηλευτών Αποφοίτων Τ.Ε.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: