Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007

Καλοκαίρι , τραγωδίας .Στους ανόητους συναγωνισμούς περί εθελοντών και υποστήριξης των πυρόπληκτων ή πυροπαθών (λέξεις της μοδός που σε λίγο όλοι θα ξεχάσουμε αν δεν το έχουμε ξεχάσει ήδη) εμείς δε μπαίνουμε. Όποιος είδε την φρίκη και ανέπνευσε στα πνευμόνια του τους καπνούς του θερινού εγκλήματος δεν έχει ανάκαρο ούτε να διαφημιστεί , ούτε και να μιλήσει για το πόσους εθελοντές έστειλε και πότε ,για το πόσους βοήθησε και πότε , απλώς σκύβει το κεφάλι και δουλεύει , σκύβει το κεφάλι και ψάχνει να βρει τρόπους για να μην ξανασυμβεί το έγκλημα , σκύβει το κεφάλι και λεει μια συγνώμη στις γενιές που έρχονται , σκύβει το κεφάλι και λεει μια συγνώμη στην Ελλάδα που πλήγωσε με την αδιαφορία του και τον Ωχαδερφισμό του .
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Το είχαμε πει εδω και πολύ καιρό , πως θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και οι μάσκες θα πέσουνε και ήδη μεγαλοσυνδικαλισταράδες και εργατοπατέρες ,καθηγηταράδες και υπεύθυνοι εκπρόσωποι της Νοσηλευτικής κοινότητας δίνουν γραμμές , προτρέπουν σε ψήφο , αγωνίζονται για τον σταυρό, μπήκαν ως το κεφάλι στο βούρκο της εκλογολογίας και στο κυνήγι της ψήφου.Ακόμη ένα πανηγύρι στήθηκε , πανυγήρι προβοκάτσιας εμπαιγμού και υποκρισίας , και αυτό το πανυγήρι λέγεται εκλογές 2007.
Προς Θεού δεν προτρέπουμε σε αποχή . Προτρέπουμε στην σύνεση και την περίσκεψη, στο σεβασμό και την απαραίτητη σιωπή .Πολιτική εμείς δεν κάνουμε , σε εξουσίες δεν προσπαθούμε να προσεταιριστούμε, γιατί η εξουσία ανέκαθεν βρισκόταν απέναντι στους Νοσηλευτές . Αρκεί κανείς να κοιτάξει γύρω του , πίσω του και εμπρός του για να αντιληφθεί πως η εξουσία αντιλαμβάνεται τους Νοσηλευτές και το λειτούργημα τους , σε ποια θέση έχει φέρει το κράτος και η πολιτεία τους Νοσηλευτές τις 3 τελευταίες δεκαετίες.
Έχουμε και θέσεις και απόψεις για την Νοσηλευτική και τους Νοσηλευτές και πόρω απέχουμε απο εκείνους που όψιμα σκεφτήκανε να ξεστομίσουνε κάτι για τους Νοσηλευτές και ο νοών νοείτο Συνάδελφοι . Πάντως βάρδια και νυχτέρι κανείς απο αυτούς δεν θα κάνει ούτε και βέβαια θα ζήσει την οικογένεια του με 850 ευρώ, αυτό να σκεφτείτε και αυτό να παλέψετε να αλλάξουμε , γιατί μπορούμε να το αλλάξουμε αρκεί να το πιστέψουμε και να μην χαθούμε στους διαδρόμους των κομματικών γραφείων και υποσχέσεων.
Έχουμε πολλά να πούμε και πιο πολλά να κάνουμε.
Καλό χειμώνα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: