Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Ε.Ν.Ε.

Η Ελληνική Ένωση Νοσηλευτών Αποφοίτων Τ.Ε.Ι. έχοντας πλήρη συναίσθηση του ρόλου της και των στόχων της δεν θα μπορούσε να απέχει ως φορέας απο το Συνέδριο της Ε.Ν.Ε. και να εκθέσει της απόψεις της , τόσο για την Νοσηλευτική Εκπαίδευση όσο και για σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την Νοσηλευτική.
Για τον λόγο αυτό αποστείλαμε επίσημη επιστολή στο Δ.Σ. της Ε.Ν.Ε. ζητώντας απο τα μέλη του, να κάνουν αποδεκτό το αίτημα μας και να μας δώσουν την δυνατότητα, να τοποθετηθούμε επίσημα στο βήμα του επερχόμενου Συνεδρίου της Ε.Ν.Ε.
Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο της επιστολής :
« Αξιότιμοι κύριοι,
Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης Νοσηλευτών Αποφοίτων Τ.Ε.Ι. δια της παρούσης επιστολής θα ήθελε να σας εκφράσει τις θερμές του ευχές για την επιτυχή διεξαγωγή των εργασιών του επερχόμενου Συνεδρίου της Ε.Ν.Ε. στην Λευκάδα στις 12/05/08.
Είναι δε δεδομένη η πρόθεση των μελών του Δ.Σ. να συμμετάσχουν στο εν λόγω συνέδριο καθ’ ότι το γεγονός και μόνο της διεξαγωγής του Συνεδρίου αποτελεί εξέλιξη για τα Νοσηλευτικά πράγματα στην Ελλάδα και δεν θα μπορούσαν να απέχουν, όντας ενεργά μέλη της ΕΝΕ, μάχιμοι Νοσηλευτές και ενεργοί επιστήμονες .
Παρ’ όλα αυτά όμως και λόγω της σημαντικότητας του γεγονότος για την Νοσηλευτική κοινότητα θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την επιθυμία μας, να μας παραχωρηθεί η δυνατότητα από την οργανωτική και την επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου σας να τοποθετηθούμε επίσημα ως φορέας , από βήματος, στα πλαίσια της ενότητας του συνεδρίου που αφορά την Νοσηλευτική εκπαίδευση .
Πρόθεση μας είναι να συμβάλλουμε θετικά στο διάλογο που έχει ανοίξει , εδώ και καιρό και αφορά την Νοσηλευτική Εκπαίδευση και το μέλλον της Νοσηλευτικής στην Ελλάδα
Είμαστε βέβαιοι για την αποδοχή από μέρους σας του αιτήματος μας και ευελπιστούμε σε μια ευδόκιμη , παραγωγική και συνεχή συνεργασία για το καλό της Νοσηλευτικής και των Νοσηλευτών.
Για την καλύτερη επικοινωνία μας παρακαλούμε όπως μας απαντήσατε μέσω φαξ .
Προς δική σας ενημέρωση , σας πληροφορούμε πως η παρούσα επιστολή καθώς και η απάντηση σας , θα δημοσιευθεί στο ιστολόγιο της Ε.Ε.Ν.Α.Τ. προς ενημέρωση των μελών μας .
Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος
Αναστασίου Ηλ. Ιωάννης


Ο Γενικός Γραμματέας
Κωνσταντίνος Μιχ. Φασουλάς »

Δεν υπάρχουν σχόλια: