Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε δια της παρούσης , να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την «αισχρή» και ανεκδιήγητη αναφορά της ανακοίνωσης της ΠΑΣΥΝΟ για τον σύλλογο μας .
Εμείς απο την πλευρά μας , δεν υβρίσαμε κανέναν και ουδέποτε υπήρξαμε προσβλητικοί για κανέναν φορέα. Εκτός και αν η ΠΑΣΥΝΟ θεωρεί οποιαδήποτε πρωτοβουλία και ενέργεια που δεν συνάδει με τα δικά της συμφέροντα, ως ύβρη.
Σε κάθε περίπτωση, απο την πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΣΥΝΟ, καταφαίνεται πλέον με ποιό τρόπο αντιμετώπιζουν νέους συναδέλφους τους.
Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε , όλα τα μέλη μας αλλά και τον φοιτητικό κόσμο, πως η εγγραφή στην ΠΑΣΥΝΟ δεν είναι υποχρεωτική.
Αυτό το τελευταίο το αναφέρουμε διότι είχαμε πάρα πολλές καταγγελλίες , απο μέλη μας , οτι κατά την εγγραφή τους στην ΕΝΕ τους ζητήθηκε να εγγραφούν και στην ΠΑΣΥΝΟ μέσα στα γραφεία της ΕΝΕ .
Σε σχέση τώρα με την αναφορά της ΠΑΣΥΝΟ στον σύλλογο μας, δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτε άλλο . Οι κακοήθεις και ανυπόστατοι χαρακτηρισμοί , αγαπητοί συναδέλφοι συνήθως περιγράφουν αυτούς που «ξεστομίζουν» ανάλογους χαρακτηρισμούς.
Θλιβόμαστε για την αντιδεοντολογική και αντιεπαγγελματικη συμπεριφορά των συγγραφέων της ανακοίνωσης της ΠΑΣΥΝΟ.
Ζούμε όλοι μας σε μια χώρα όπου ο καθένας μπορεί να λέει και να δηλώνει οτι θέλει.
Λέμε λοιπόν στην «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» (όπως θέλει να καλείται η ΠΑΣΥΝΟ)οτι όπως όλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα να εκφράζονται ελεύθερα έτσι και αυτοί μπορούν να λένε ελεύθερα οτι θέλουν και να παρουσιάζονται με όποιο τίτλο θέλουν και επείδή ήμαστε και νεότεροι στα χρόνια απο αυτούς, τους επιτρέπουμε να μας λοιδωρούν και να μας συκοφαντούν. Γιατί μονάχα λοιδωρία και συκοφαντία μπορεί να θεωρηθεί ο χαρακτηρισμός τους για την ΕΕΝΑΤ.
Και αφού είμαστε μικροί και ασήμαντοι για αυτούς τότε γιατί ασχολούνται μαζί μας;
Ας το καταλάβουν όλοι, πως είμαστε εδώ, ενωμένοι και δυνατοί περισσότερο απο κάθε άλλη φορά, πως θα συνεχίσουμε να υψώνουμε την φωνή και το ανάστημα μας απέναντι σε όποιον θίγει τα επαγγελματικά, ακαδημαϊκά και επιστημονικά συμφέροντα μας, με καθαρό και έντιμο τρόπο , με επιχειρήματα και πράξεις και όχι με διώξεις, εκβιασμούς, απειλές, μικροπολιτικά παιχνίδια και δικαστήρια.

Ελληνική Ένωση Νοσηλευτών Αποφοίτων Τ.Ε.Ι.

2 σχόλια:

Pedro Garcia Millan είπε...

the time has come for all greeks living in the past 2 pull their brains from their ass and jusr admit that they lost to the bulgarians & turks! the greeks concentrated 2 much on anal sex & lost the war, its that simple. move on with your sorry ass spinakopita lives and be productive members of society already! Jim dafnis


read this:


ALERTA!

La estafa automotriz mas grande en el territorio Mexicano…

Para MAS informacion pinche:

http://expoautos.blogspot.com/2005/06/expo-autos-estafadores-morelia.html

Gracias

Ανώνυμος είπε...

I love eenat.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards