Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ελληνική Ένωση Νοσηλευτών Αποφοίτων Τ.Ε.Ι. πληροφορήθηκε το Σάββατο στις 20/9/2008 την πρωτοβουλία των συναδέλφων Νοσηλευτών της ΠΑΣΟΝΟΠ οι οποίοι μετέβησαν στα γραφεία της ΕΝΕ και ζήτησαν κατά εισαγγελική παραγγελλία τον οικονομικό απολογισμό του προηγουμένου αλλά και τρέχοντος έτους της ΕΝΕ καθώς και τον αριθό των οικονομικά τακτοποιημένων μελών της ΕΝΕ .
Υπεύθυνα δηλώνουμε οτι στηρίζουμε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία , που συντελεί στην οικονομική διαφάνεια της ΕΝΕ της οποίας μέλη αποτελούμε όλοι οι Νοσηλευτές και είμαστε βέβαιοι οτι το Δ.Σ. της ΕΝΕ θα αποδώσει στην δημοσιότητα όλα τα οικονομικά στοιχεία της Ένωσης ως άλλωστε όφειλε να κάνει εδώ και καιρό.
Ενημερώνουμε δε τους συναδέλφους οτι οιοδήποτε εγγεγραμμένο μέλος της ΕΝΕ έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα , να γνωρίζει τα οικονομικά στοιχεία της ΕΝΕ με σχετική αίτησή του προς το Δ.Σ.
Η ΕΕΝΑΤ ως οφείλει καλεί και αυτή τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΝΕ να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία του οικονομικού προϋπολογισμού του προηγουμένου και του τρέχοντος έτους, ειδάλλως τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΕΝΑΤ θα ασκήσουν και αυτοί με την σειρά τους κάθε νόμιμο δικαίωμα τους ως μέλη της ΕΝΕ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΝΑΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: