Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επειδή διάφορα λέγονται και γράφονται σε Forums και σε sites σχετικά με την Νοσηλευτική για την ΕΕΝΑΤ οφείλουμε ,όχι απαντώντας σε ανεδαφικούς ισχυρισμούς αλλά ενημερώνοντας υπεύθυνα την Νοσηλευτική Κοινότητα να ανακοινώσουμε τα εξης :
1. Η ΕΕΝΑΤ δεν είναι συνδικαλιστικός φορέας και σε καμία περίπτωση δεν την ενδιαφέρει να γίνει. Η ΕΕΝΑΤ είναι ένας επιστημονικός φορέας με αναφορά τους Νοσηλευτές Τ.Ε.
2.Σαφώς όπως κάθε επιστημονικός φορέας και πολύ περισσότερο κάθε συλλογικό όργανο έχει το δικαιώμα και αποτελεί και καθήκον της να καταθέτει, στους αρμόδιους φορείς , στην κοινότητα στην οποία απευθύνεται αλλά και στο ευρύ κοινωνικό σύνολο, τις θέσεις και τις απόψεις της σχετικά με το πεδίο όπου αναφέρεται και επι του προκειμένου, για την Νοσηλευτική και τους Νοσηλευτές Τ.Ε.
3.Είναι ήδη αναγνωρισμένο σωματείο ,τόσο νομικά ,όσο και στην συνείδηση των μελών της τα οποία επισήμως ανέρχονται σε 1726.
4. Να ξεκαθαρίσουμε οτι η ΕΕΝΑΤ δεν ανταγωνίζεται κανέναν και δεν προσπαθεί να υποκαταστήσει κανέναν , το γεγονός αυτό όμως δεν της απαγορεύει να ασκεί κριτική και να ελέγχει ενέργειες ,δράσεις και θέσεις επάνω σε ζητήματα που αφορούν την Νοσηλευτική Κοινότητα και τους Νοσηλευτές Τ.Ε.
5. Η ΕΕΝΑΤ θα βρίσκεται στην διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται για να τον ενημερώσει αναλυτικά για οτιδήποτε την αφορά.
6.Με απόφαση του Δ.Σ. απο τούδε και στο εξής η ΕΕΝΑΤ διαμέσου του Νομικού της Συμβούλου θα κινείται νομικά έναντι οιουδήποτε διασπείρει αναληθή γεγονότα και δυσφημιστικές συκοφαντίες τόσο για την ΕΕΝΑΤ όσο και για τις δράσεις της.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Τ.Ε.Ι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΟΝ ΕΕΝΑΤ