Σάββατο 23 Ιουνίου 2007

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!!

Η λάσπη που μεθοδευμένα κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν στην ΕΕΝΑΤ τελικά μας κάνει καλό !
Είναι δεκάδες οι συνάδελφοι εκείνοι , που καθημερινά επικοινωνούν μαζί μας και μας δείχνουν την έμπρακτη συμπαράσταση τους ,είτε εντασσόμενοι στους κόλπους της ΕΕΝΑΤ, είτε εκδηλώνοντας το έντονο ενδιαφέρον τους για το Σύλλογο μας .
Με μεγάλη μας χαρά , διαπιστώνουμε μέρα με την ημέρα πως η Νοσηλευτική κοινότητα εγκαταλείπει την παθητική στάση που κρατούσε εδώ και πολλά χρόνια και περνά στην «αντεπίθεση» , αγαναχτισμένη απο τον ερασιτεχνισμό , την προχειρότητα, την ρηχή σκέψη και χωρίς όραμα δράση των μέχρι τώρα θεσμών που την εκπροσωπούσαν και ζητά αλλαγή νοοτροπίας .
Χαιρόμαστε , που μιλάμε στην καρδιά και την συνείδηση των συναδέρφων μας Νοσηλευτών Τ.Ε. και χαίρουμε της εμπιστοσύνης τους . Είναι τιμή μας που νέοι άνθρωποι , δεν συμβιβάζονται με την καθεστηκυία τάξη και συμπαρατάσσονται μαζί μας στον αγώνα για το καλό της Νοσηλευτικής .
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους , βρίσκονται ενεργά δίπλα μας αλλά και σε εκείνους που λασπολογόντας μας έκαναν ακόμη πιο γνωστούς στους νοσηλευτικούς και μη κύκλους .
Τελικά το λασπόλουτρο μας κάνει καλό!!!!!!

1 σχόλιο:

orderly είπε...

Σε ποιους αναφέρεστε αγαπητοί μελλοντικοί μου συνάδερφοι;